Ondile maakt

KIES HET LEERMIDDEL WAT BIJ JE PAST

De jarenlange ervaring die wij hebben in het ontwikkelen van hoogwaardige, praktijkgerichte logistieke opleidingen zetten wij graag in voor specifieke wensen van organisaties, bedrijven en onderwijsinstellingen.

Ondile helpt je graag op weg om producten samen te stellen die passen bij jouw onderwijsvisie, in lijn is met jouw docenten en studenten en op een manier geïmplementeerd wordt zodat iedereen het maximale eruit kan halen. Zowel de inhoud van de cursus, het niveau (van basis tot verdiepend) en het programma kunnen in onderling overleg worden bepaald. Samen met FLO kunnen we daarbij ook een gepast online leerprogramma opstellen of jouw eigen online academie ontwikkelen, waarbij niet alleen cursisten of studenten profiteren van de voordelen van online leren, maar ook je eigen personeel! Kortom, de mogelijkheden zijn oneindig!

Kosten

Uiteraard is de prijs afhankelijk van de aard en omvang, dit kan verschillen van een boek op maat tot een volledig project. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

Interesse?

Maar misschien vind je het prettiger om eerst met ons te praten over onze leermiddelen en mogelijkheden die passen binnen jouw visie, toekomstplannen en budget. Neem gerust contact met ons op.


Afdrukken