Ondile verzorgt

DE SNELSTE WEG NAAR JOUW NASCHOLINGSCURSUS

Zoals je van ons gewend bent, bieden wij een compleet pakket voor de nascholing. Onze opleidingsplannen zijn opgebouwd volgens het KIT-model en al goedgekeurd door het CBR/CCV.
 
Naast opleidingsplannen verkopen wij ook bijbehorend online lesmateriaal ter ondersteuning van onze opleidingsplannen. Zonder dit lesmateriaal kan je geen cursus geven met ons opleidingsplan.

KIT-model

Het CBR/CCV heeft de minimumeisen aangescherpt om de kwaliteit van de nascholing te vergroten. Omdat er in de oude situatie onvoldoende duidelijkheid was over welk niveau bereikt moest worden, hebben zij de minimumeisen voor de nascholingscursussen voorzien van leerdoelen. Op deze manier wil het CBR/CCV meer duidelijkheid en uniformiteit bieden.
 
In de minimumeisen heeft het CBR/CCV de onderwerpen vervangen door leerdoelen op drie niveaus:

  1. Kennis
  2. Inzicht
  3. Toepassing

Dit wordt ook wel het KIT-model genoemd. In de nieuwe opleidingsplannen moeten per leerdoel verschillende didactische werkvormen worden gebruikt, waarvan het belangrijk is dat de werkvormen aansluiten op het niveau van het leerdoel.

Opleiders moeten opleidingsplannen indienen die voldoen aan de nieuwe minimumeisen die het CBR/CCV stelt. Hierin helpen wij jou met nieuwe opleidingsplannen en nieuw online lesmateriaal. Hieronder leggen wij uit hoe wij dat precies doen.

Zoeken op cursuscode

THEORIE

PRAKTIJK


Afdrukken