Ondile viert vakantie

NIEUWSBRIEF 03-2022

Houd in de periode van 25-07-2022 t/m 26-08-2022 rekening met een langere levertijd vanwege beperkte vakantiebezetting. Lees meer over de tijdelijke veranderingen…  

Header 1980x600 

Tijdens de zomervakantie is ons kantoor gewoon geopend en zijn we telefonisch bereikbaar. De drukte tijdens de zomermaanden en een lagere personeelsbezetting door vakanties heeft invloed op onze normale service en reactie- en levertijd. We zetten de belangrijkste veranderingen voor je op een rijtje..


Bestellingen van boeken

In de periode van 25 juli t/m 26 augustus geldt een langere levertijd voor alle boek bestellingen van minimaal 4 werkdagen. Ook kan een reactie vanaf onze kant langer duren dan dat je van ons gewend bent.

In de periode van 8 augustus t/m 26 augustus is het NIET mogelijk om nieuw maatwerkboeken te laten maken of bestaand maatwerk te laten wijzigen. Bestaand maatwerk wat je al eerder bij ons hebt besteld kunnen wij gewoon leveren.

Tips

  • Bestel, indien mogelijk, zo lang mogelijk vooruit, zodat je de benodigde spullen vast in huis hebt
  • Bestel zoveel mogelijk standaard Ondile boeken
  • Neem bij dringende zaken ook telefonisch contact op


Bestellingen van online nascholingsproducten

Wat betreft producten voor de nascholing, verandert er gelukkig niks, behalve dat het wat langer kan duren voordat je antwoord van ons krijgt op vragen. Als je producten besteld, heb je nog steeds direct toegang via nascholing.ondile.nl.

Heb je vragen over het lesmateriaal?
Neem telefonisch contact op met Ondile of stuur een e-mail.
T: 010 - 264 30 33 (08.30 - 17.00 uur) - E:

De online leeromgeving wordt beheerd door FLO Academy.
Heb je vragen over jouw account of andere technische vragen?
Neem telefonisch contact op met FLO of stuur een e-mail.
T: 010 - 264 30 35 (08.30-17.00 uur) - E:

Dit zijn tijdelijke wijzigen en natuurlijk hopen wij dat het allemaal meevalt. We doen onze uiterste best om je, net zoals altijd, zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij wensen je een prachtige zomervakantie en hopen op je begrip in deze ontstane situatie.

Groeten,
het team van Ondile

 Afdrukken