Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

Ondile lanceert nieuwe leerlijn voor 2019-2020

Ondile maakt leren leuk

 

Ondile is een educatieve uitgeverij gespecialiseerd in logistiek en veiligheid. Door passie en jarenlange ervaring binnen de logistieke sector, heeft Ondile de kennis leerzaam lesmateriaal te ontwikkelen voor regulier en commercieel onderwijs met ondersteuning voor docenten en studenten.

 

Ondile biedt, op basis van het kwalificatiedossier (KD), per opleiding een aantal pakketten voor VMBO en MBO. Deze pakketten zijn voorzien van een licentiecode, waarmee docent en student kunnen inloggen op ons online leersysteem. Ons online leerprogramma is didactisch en doordacht, visueel en interactief.

 

Een pakket bestaat uit:

  • Full colour boeken
  • Licentiecode voor toegang tot het online lesmateriaal
  • Online vragen, opdrachten en oefentoetsen met nakijkfunctie 
  • PowerPoint per lesboek voor de docent 

 

De pakketten

 

Ondile heeft voor het schooljaar 2019-2020 pakketten samengesteld, met uitgebreide digitale docenten- en studentenondersteuning. Met deze pakketten kan een opleiding worden samengesteld, waarmee een logistiek KD wordt afgedekt. De pakketten bestaan uit de volgende boeken:

Pakketten

Extra titels

De pakketten uit ons programma kunnen worden aangevuld met extra titels, zoals bijvoorbeeld:

 • VCA-basis VCA-VOL 
 • Veilig werken met heftruck en reachtruck 
 • ADR basis tank 
 • Documenten in de logistiek 
 • Beheer bederfelijke goederen 
 • Digitale tachograaf en boordcomputers 

 

Indeling per opleiding

 

Per opleiding wordt aangegeven uit welke pakketten een opleiding bestaat. De pakketten zijn zo ingedeeld dat de lesstof stap voor stap, van algemeen naar vakgericht en van basis naar beroepsspecifiek wordt opgebouwd. De genoemde prijzen zijn voor een volledige opleiding.

Opleidingen

Voor de opleiding MTL is het lesmateriaal van het ondernemersdiploma opgenomen. Hiermee worden de exameneisen van het CBR/CCV voor dit ondernemersdiploma volledig afgedekt. Na het behalen van het schooldiploma kunnen studenten het ondernemers­diploma aanvragen bij het CBR/CCV.

 

Praktijkbeoordeling

In het KD is theorie en praktijk opgenomen. De praktijk moet beoordeeld worden, dit kan in een schoolsituatie of binnen de stage gerealiseerd worden. Per opleiding biedt Ondile een praktijkbeoordeling aan, dit kan zowel tijdens de stage als in een schoolsituatie gebruikt worden. In combinatie met onze boeken, vragen, opdrachten en oefentoetsen wordt zo het volledige KD afgedekt.

 

Toetsprogramma

Op verzoek verzorgt Ondile bij het lesmateriaal theorietoetsen en/of opdrachten. Hierbij wordt gebruikgemaakt van Stichting Logistiek Examen Centrum (LEC), een onafhankelijke examenstichting die zowel voor het regulier als het commercieel onderwijs examenproducten levert. Stichting LEC stelt de toetsen beschikbaar via ons online digitale leersysteem. Daarnaast bewaakt Stichting LEC het niveau en de inhoud van de toetsen in relatie tot enerzijds de lesstof en anderzijds de eisen uit het KD.

 

Informatie

Vraag vrijblijvend een boekenpakket van Ondile aan.
Neem voor meer informatie contact op met Leo Hille van Ondile.
Admiraal Helfrichweg 2P, 2901 AB Capelle aan den IJssel.

010 264 30 33
info@ondile.nl
ondile.nl